ao-service-center-flex-werken

Flex & Werken

Heb je geen eigen ruimte nodig, maar heb je wel een werkplek nodig voor een project, een dag of een dagdeel? Dan kun je terecht bij A&O Service Center. Wij bieden diverse ruimtes die aansluiten op uw wensen. Meer weten over onze ruimtes? zie dan ook zalen informatie. Er is ook beschikking tot gratis wifi en gratis koffie en thee.

Of bent u zelfstandig ondernemer of heeft u een kantoor aan huis en een representatieve vergaderplek nodig? Dit kan bij A&O Service Center. Handig voor een zakelijk overleg buiten de deur.

We bieden dé oplossing voor wie zelfstandig en mobiel wil werken. Zo kunt u met uw klanten afspreken bij ons op kantoor in de daarvoor bestemde ruimtes. Of u kunt een ruimte huren voor een project. Meer weten over onze ruimtes? zie dan ook zalen informatie. Daarnaast is er natuurlijk ook de mogelijkheid om andere bijeenkomsten bij ons te laten plaatsvinden of te laten organiseren.

U bent van harte welkom en u kunt ook zonder te reserveren bij ons terecht.

Meer weten of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op via 072- 202 90 63 of via de contactpagina. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

© Copyright - A&O Service Center. Webdesign by PixelFris