congressen-evenementen

A&O Organisatie

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw evenement of congres? A&O Service Center is een veelzijdige en professionele locatie. We bieden u de unieke mogelijkheid om uw congres of evenement op onze locatie te laten verzorgen. Wat dacht u van het vieren van een verjaardag, oefenen met de band of zelfs lessen voor groepsdans of de mogelijkheid tot fitnessen in het bedrijfverzamelterrein van Heerhugowaard? U hoeft zich alleen bezig te houden met uw gasten, de rest verzorgen wij. Bekijk hier de agenda of neem contact met ons op met het contactformulier.

Op zoek naar een locatie voor uw congres, productpresentatie of seminar? A&O Service Center biedt u de ruimte die uitstekend geschikt is voor een gezelschap tot 100 personen. Centraal gelegen, modern ingericht, goed bereikbaar en van alle faciliteiten voorzien. Ons team heeft alle ervaring en deskundigheid in huis om het congres of evenement aan uw wensen aan te passen. A&O Service Center maakt uw zakelijke evenement zo groot en zo intiem als u zelf wilt; er zijn zowel grote als kleine zalen voor uw congres.

Meeting

A&O Service Center is uitstekend uitgerust voor vergaderingen en bijeenkomsten. De locatie maakt dat u echt weg bent van de dagelijkse beslommeringen en u zich volledig kunt richten op uw meeting.

Vergaderarrangementen

A&O Service Center is een geliefde plek voor bedrijven om congressen te organiseren. We bieden complete technische assistentie voor het ondersteunen van uw beurs, congres of evenement, uitgebreide lunch- en cateringmogelijkheden en natuurlijk een ruimte die bij uw evenement past.

Flex & Werken

Tijd over tussen twee vergaderingen in? Kantoor aan huis en een representatieve vergaderplek nodig? Neem dan contact op met A&O Service Center. Handig voor een zakelijk overleg buiten de deur. We bieden de oplossing voor wie zelfstandig en mobiel wil werken.

Zalen informatie

Zoekt u een unieke plek waar van alles mogelijk is? Dan bent u van harte welkom bij A&O Service Center, dé vergader -en congreslocatie die zich uitstekend leent voor trainingen, vergaderingen, congressen en symposia. Met een diversiteit van zalen en gevarieerde cateringvoorzieningen biedt A&O Service Center alles wat uw bijeenkomst nodig heeft.

Faciliteiten

A&O Service Center is goed bereikbaar. Met de auto kunt u via de A9 snel bij onze op locatie zijn. Daarnaast ligt onze locatie nabij het station van Heerhugowaard en diverse bushaltes.

Sport

A&O Service Center heeft zijn eigen fitness ruimte en de mogelijkheid tot coaching tijdens het sporten. Daarnaast hebben wij in onze zalen een gymzaal vloer. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om binnen te voetballen of andere sporten te beoefenen. Hiervoor zijn de alle benodigdheden aanwezig.

Kings Kids

A&O Service Center is dé plek om je aller leukste feestje te vieren, waarbij je iedereen kan uitnodigen. Wij organiseren de leukste feestpartijen voor jong en oud. We verzorgen de hapjes en drankjes en diverse activiteiten. Voor de kinderen hebben we zelfs meer dan 10 activiteiten!

Muziek

Wij bieden de mogelijkheid om ruimtes te verhuren waarin u kunt oefenen met uw band. Het is hierbij wel van belang dat u uw eigen instrumenten meeneemt.

Als uw band eenmaal goed geoefend heeft kunt u ook vrienden, familie en kennissen uitnodigen om een avond voor hen op te treden. Hiervoor kunnen wij ons Center verhuren. Hierbij kunt u dan onder genot van een hapje en een drankje uw muziek laten horen

Meer weten of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op via 072- 202 90 63 of via de contactpagina. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

© Copyright - A&O Service Center. Webdesign by PixelFris