Sport

a-en-o-service-center-faciliteiten-heerhugowaard

Sport

A&O Service Center bied ook enkele sportactiviteiten. Wij hebben onze eigen fitnessruimte waar u gebruik van kunt maken. Hierbij horen ook de benodigde kleedkamers en douches. Indien u dat wenst kunt u ook begeleiding krijgen bij het sporten.

Daarnaast hebben wij een ruime zaal met daarin een gymzaal vloer. Het is hier mogelijk om bijvoorbeeld te gaan zaalvoetballen.

Personal coaches
Wij bieden de mogelijkheid om te fitnessen. Hiervoor hebben wij de nodige attributen staan. Hierbij is het ook mogelijk om een personal coach in te schakelen die u stap voor stap zal helpen uw persoonlijke doel te bereiken.

AOMEGA Sport

AOMEGA Sport is een veelzijdige en professionele voetbalschool in de A&O Service Center. Aomega biedt u de unieke mogelijkheid aan om uw kind of team op top niveau te trainen.

De trainingen zijn erop gebaseerd om de prestatie van uw kind of team te bevorderen.

Gedurende trainingen van 1,5 uur zal getraind worden op :

    • Techniek
    • Balcontact
    • Condities
    • Keeperstraining
    • Spel inzicht

Leden van AOMEGA Sport worden getest en gemeten op hun voetbal vaardigheden. De resultaten worden geregistreerd en uw kind krijgt een AOMEGA voetbalkaart.

Het uitgangspunt is om het bewustzijn van fysieke eigenschappen in kaart te brengen van uw kind of het team.

Wij zijn sponsor van Superkids SV Koedijk

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons via 072- 202 90 63 of via de contactpagina. Kijk ook bij onze andere  arrangementen. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

© Copyright - A&O Service Center. Webdesign by PixelFris