ao-service-center-flex-werken

Zalen informatie

Zoekt u een unieke plek waar van alles mogelijk is? Dan bent u van harte welkom bij A&O Service Center. A&O Service Center is een van de inspirerende locaties van Heerhugowaard. Of u nu komt om te werken, te ontmoeten, te vergaderen, te sporten, te relaxen of te vieren , voor elke denkbare bijeenkomst bent u van harte welkom bij A&O Service Center.

Met een diversiteit van zalen en gevarieerde cateringvoorzieningen biedt A&O Service Center alles wat uw bijeenkomst nodig heeft: van gratis draadloos internet en goede koffie tot vakkundige medewerkers en ontspannen activiteiten maken wij alles voor u naar wens.

Vergaderruimtes:
A&O Service Center biedt een grote verscheidenheid aan vergaderruimtes. Wij kunnen de ruimtes in elke opstelling plaatsen, afgestemd op uw wensen. Ideaal voor vergaderingen en trainingen, meetings en bijeenkomsten op maat waarbij meerdere kleine vergaderzalen of een grote vergaderzaal nodig zijn.

Zalen 
A&O Service Center heeft verschillende zalen met verschillende capaciteit. Stuk voor stuk op maat in te richten voor uw bijeenkomst. In de zalen is het mogelijk om sportactiviteiten uit te voeren.

Overige informatie
Benieuwd hoe onze zalen eruit zien en hoe ze te combineren zijn? Maak dan een afspraak en kom even kijken. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier en hier een plattegrond van het gebouw op te vragen.

Meer weten of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op via 072- 202 90 63 of via de contactpagina. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

© Copyright - A&O Service Center. Webdesign by PixelFris